Resultats de la cerca frase exacta: 25

Diccionaris terminològics
11. vi de celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. pernil de celler de Salamanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
13. pa de coca amb pernil de celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
14. fresquera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Cambra excavada sota terra, generalment de forma circular, on es guardaven els aliments en fresc a temperatura constant. [...]
15. val de comanda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Val emès per un cambrer, cuiner, etc., per obtenir un producte del rebost, del celler, etc. [...]
16. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]
17. catedral del vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Celler de grans dimensions i d'arquitectura espectacular en què es combinen l'estètica i la funcionalitat. [...]
18. remolc de verema autodescarregador
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Remolc monoaxial de xapa metàl·lica que s'utilitza per a transportar el raïm des dels rengs a un altre remolc o al celler. [...]
19. aliments i begudes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Conjunt de serveis d'un establiment hoteler relacionats amb la restauració, que està format per la cuina, el restaurant, el bar, el rebost i el celler. [...]
20. cantar un val
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Dir en veu alta els plats o les begudes demanats per un client per tal que el personal de la cuina o el celler els prepari. [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>